Priče sponzora

Podupiranjem Fakulteta doprinijet ćete motivaciji studenata, budućih inženjera koji će raditi u Vašim tvrtkama, brinuti se za našu dobrobit.

FSB100 FSB100

Sudjelovanje na Danima Fakulteta u svojstvu pokrovitelja omogućit će Vašoj tvrtki da se predstavi zajednici utjecajnih i visoko specijaliziranih stručnjaka strojarstva, brodogradnje i zrakoplovstva koja uključuje profesore, nastavnike i studente, gospodarstvenike i predstavnike državne uprave. Pokrovitelji FSB100 mogu poduprijeti aktivnosti Fakulteta sponzorstvom ili donacijama.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.