Priče sponzora

Lorsel strojevi

Lorsel strojevi

Lorsel strojevi je vodeća tvrtka u regiji u prodaji strojeva i alata za obradu lima. Pružatelj smo inteligentnih rješenja za automatizaciju u industriji obrade lima te integriranje rješenja u proizvodne procese

Podijeli      

Mi smo mladi, dinamični i profesionalni tim stručnjaka u svom poslu s poznatim dobavljačima i širokim krugom uspješnih kupaca i korisnika naših usluga. Prepoznatljivi smo po tome što uvijek dajemo sve najbolje od sebe uz maksimalnu angažiranost da svaki problem riješimo do kraja uz pažnju i razumijevanje. Uvijek smo spremni pomoći kupcima i kolegama. Kontinuirano i savjesno vodimo posao od upita do realizacije, te učinkovito nalazimo rješenja u nepredvidivim situacijama. Djelujemo na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije i Kosova.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.