Čestitajte FSB100

Čestitajte FSB100

Uputite želje povodom 100 obljetnice: iskoristite jedinstvenu priliku, prvi put u 100 godina FSB-a, uputite FSBovske želje onima koji zaslužuju.

FSB100 FSB100

Čestitali ste položeni ispit porukom ili rapidografom na tehničkom crtežu? Razvili ste prijateljstva koja pamte i hodnici fakulteta? Vrijeme je da svatko sazna za neznane junake FSB-a. Čestitajte svojim kolegama na malim i velikim uspjesima, pozdravite profesore ili asistente koji su Vas inspirirali, sjetite se i onih koje se često ne spominje. Neka bude originalno, vedro i zabavno – jer ipak slavimo 100. rođendan! A kad je fešta, dijele se i pokloni – od polovice rujna do početka studenog svaki tjedan će čestitka s najvećim brojem glasova dobiti vrijednu nagradu.

Odaberi predložak koji ti se sviđa...

Čestitke mogu uputiti svi: bivši, sadašnji, budući i vječni studenti FSB-a, ali nagrade za najbolju čestitku mogu dobiti samo aktivni studenti FSB. Zato čestitajte sada! I ne zaboravite, glasajte za najbolju čestitku. Rezultati se objavljuju svakog petka od polovice rujna do proslave stoljetnice na tulumu u Velikoj vijećnici.

Čestitajte FSB100
Čestitajte FSB100
Čestitajte FSB100
Čestitajte FSB100
Čestitajte FSB100
Čestitajte FSB100
Čestitajte FSB100
Čestitajte FSB100

Vaše čestitke

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.