Priče sponzora

Danfoss

Danfoss

Danfoss je međunarodna tvrtka u privatnom vlasništvu koja već 80 godina predstavlja vodstvo u segmentima energetske učinkovitosti

Podijeli      

25 300 posvećenih kolega ima aktivnu ulogu u glavnim pitanjima koja se tiču ​​razvoja u svijetu koji se brzo mijenja: infrastruktura, hrana, energija i klima središte su našeg poslovanja. Oni pomiču granice za inovacije i kontinuirano poboljšavaju život, s posebnim naglaskom na uštedu energije. Kroz 3 odvojena segmenta: hlađenje, grijanje i frekvencijski pretvarači, ostvaruje se primarni zadatak - podizanje kvalitete života modernih ljudi. Danfoss nudi komponente i rješenja za proizvodnju, distribuciju, udobnost i ekološki optimalnu uporabu toplinske energije. Proizvodi za grijanje dobro su poznati i visoko rangirani od strane svih naših korisnika: krajnjeg korisnika u kućanstvima i javnim objektima, projektanata, instalatera, veletrgovaca i proizvođača originalne opreme. Danfoss je prisutan u hoteljerstvu u kojem je za razliku od ureda, zadovoljstvo gostiju na prvom mjestu, a troškovi energije su u sekundarnom fokusu kao nužni dio poslovanja. Troškovi energenata značajno smanjuju financijsku dobit u razdoblju niže popunjenosti hotela tijekom razdoblja pred i post sezone kada troškovi energije postaju jedna od važnih stavki profitabilnosti poslovanja.

Naš cilj je dizajnirati budućnost (Engineering Tomorrow), pomičući granice rezultata i ugleda. Mi svoj posao gradimo na povjerenju i integritetu. Inovativni smo u svojoj ambiciji da nadmašimo vlastita očekivanja. Poslujemo globalno i prihvaćamo različitost.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.