Priče sponzora

HSTec

HSTec

HSTec je inovativna razvojno-proizvodna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom na području visoko-brzinskih motorvretena, industrijske automatizacije i robotike

Podijeli      

Osnivanje tvrtke godine 1997. je ostvareno u suradnji s njemačkom tvrtkom Bosch-Rexroth (prethodno zvanom INDRAMAT), svjetski renomiranom tvrtkom u proizvodnji elektromotornih pogona i tvrtkom SAS Zadar, poznatom u proizvodnji specijalnih alatnih strojeva i sustava.

HSTec nudi široku paletu specijalnih motorvretena, direktno pogonjenih jedinki, specijalnih obradnih i montažnih strojeva, te implementaciju robotskih ćelija za razne aplikacije. Naš razvojni tim vrhunskih stručnjaka strojarske i elektrotehničke struke kontinuirano pokreće razvoj novih proizvoda i nudi kreativna i sveobuhvatna rješenja na području industrijske automatizacije. Pored osnovnog poslovanja razvoja i proizvodnje inovativnih proizvoda, HSTec se razvio u regionalnog lidera za usluge servisiranja, popravaka i optimizacije motorvretena. Tvrtka uspješno konkurira na zahtjevnim svjetskim tržištima, izvozi oko 80% svojih proizvoda i usluga, s fokusom na prototipnu proizvodnju prema potrebama kupca.

Razvojna strategija tvrtke je povećati proizvodne i ljudske kapacitete povećanjem i modernizacijom proizvodnog postrojenja, ulaganjem u edukacije djelatnika, te stvaranjem okruženja za ugodan, siguran i efikasan rad.

U HSTec-u se posebno ističe usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo kupaca, uvođenje novih tehnologija i ostvarivanja najviših standarda struke u izvedbi i dokumentiranosti projekata, te širenje na nova tržišta i stvaranje novih proizvoda i usluga. Tvrtka primjenjuje te kontinuirano poboljšava djelotvornost sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2015. Kvaliteta poslovanja, učinkovitija povezanost odjela i nadzor nad poslovnim procesima je ostvareno pomoću ERP-PLM poslovnog informacijskog sustava.

Dugoročna vizija tvrtke usmjerena je prema doprinosu novom konceptu razvoja Industrija 4.0 na globalnoj razini, čija je težnja stvaranje pametnih proizvoda i tvornica, integracijom ICT tehnologije i digitalizacijom različitih senzorskih sustava kao put ka poboljšanju kvalitete i učinkovitosti proizvodnih procesa.

U svakom dijelu svog poslovanja HSTec teži poštivanju visokih standarda poslovanja i stvaranju partnerskih odnosa sa svim dionicima. Cilj tvrtke je imati produktivnu suradnju i kontinuirani dijalog sa kupcima, dobavljačima, partnerima, akademskom zajednicom, zaposlenicima, medijima i javnosti, u svrhu stvaranja dobrih odnosa i pozitivnim doprinosima društvu.

Tvrtka kontinuirano ulaže u edukacije i razvoj svih zaposlenih, što smatra značajnim strateškim smjernicama za daljnji uspješan razvoj tvrtke. Cilj nam je privući i zadržati stručne mlade ljude, te oblikovati stručni tim visoko motiviranih i odgovornih pojedinaca, koji su spremni raditi na izazovnim inovativnim projektima. Trenutni broj zaposlenih iznosi 90 djelatnika, koji su većinom strojarske i elektrotehničke struke s bogatim iskustvom u razvoju, konstrukciji i izradi specijalnih alatnih strojeva te implementaciji industrijskih robota.

HSTec je dobitnik 4 zlatna ključa kao najbolji izvoznik u RH, 4 zlatne kune za najuspješnije trgovačko društvo u Zadarskoj županiji za srednje velika poduzeća, te niza gradskih i županijskih priznanja.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.