Događanja

U 2019. godini FSB slavi 100. godišnjicu osnivanja Kraljevske visoke tehničke škole. Kako bismo obilježili prvih 100 ljeta pokrenuli smo cjelogodišnji niz programa i aktivnosti, počevši s objavom FSB 100 web stranice.

FSB100 FSB100

Obilježavanje 100. obljetnice obuhvaća i cjelovit program događanja kojima želimo u najširem krugu poticati intelektualnu raspravu o našem društvu, tehnici i našim studijima. To su akademska događanja, okrugli stolovi, predavanja, simpoziji, radionice i izložbe. Pridružite nam se, budite organizator događanja kojima ćemo obilježiti stoljetnicu!

2019.
Svibanj
2019.
Travanj

FSB E-Open League of Legends turnir

Online kvalifikacije se održavaju 29. i 31. ožujka te 6. i 7. travnja. Potom slijedi grupna faza, dok će se finale odvijati 25. i 26. svibnja u A dvorani Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

Dođite na Dan otvorenih vrata FSB-a

Povodom Festivala znanosti, Dan otvorenih vrata Fakulteta strojarstva i brodogradnje održat će se 12. travnja 2019. godine s početkom u 13.00 sati

Plov za čisti Jadran

Jedriličarske sekcije od 2003. godine organizira PLOV ZA ČISTI JADRAN. Plov je namijenjen zaposlenicima u akademskoj zajednici, hrvatskoj i inozemnoj, studentima, alumnima FSB i pozvanim gostima.

Upiši se na FSB!

Pokrenuli smo aktivnost "Upiši se na FSB" koja u mjesecu travnju započinje predstavljanjem Fakulteta u srednjim školama iz kojih dolaze mnogi naši studenti

2019.
Ožujak

FSB TX tribina

Pridružite nam se u što većem broju 12. ožujka 2019. godine u 12:00 sati, u Velikoj vijećnici Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.