Događanja

Dođite na Dan otvorenih vrata FSB-a

Dođite na Dan otvorenih vrata FSB-a

Povodom Festivala znanosti, Dan otvorenih vrata Fakulteta strojarstva i brodogradnje održat će se 12. travnja 2019. godine s početkom u 13.00 sati

Podijeli      

Povodom Festivala znanosti, Dan otvorenih vrata Fakulteta strojarstva i brodogradnje održat će se 12. travnja 2019. godine s početkom u 13.00 sati. Posjetiteljima će pod stručnim vodstvom biti pokazan Laboratorij za konstruiranje – CADLab, Laboratorij za motore i vozila, Laboratorij za projektiranje izradbenih i montažnih sustava te Laboratorij za automatiku i robotiku.

Istoga dana naši će profesori, emeritus Kalman Žiha i prof. Neven Pavković, održati znanstveno-popularno predavanje na Festivalu znanosti pod naslovom „Primjena boja u tehničkim prikazima“.

Pridružite nam se!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.