Događanja

U 2019. godini FSB slavi 100. godišnjicu osnivanja Kraljevske visoke tehničke škole. Kako bismo obilježili prvih 100 ljeta pokrenuli smo cjelogodišnji niz programa i aktivnosti, počevši s objavom FSB 100 web stranice.

FSB100 FSB100

Obilježavanje 100. obljetnice obuhvaća i cjelovit program događanja kojima želimo u najširem krugu poticati intelektualnu raspravu o našem društvu, tehnici i našim studijima. To su akademska događanja, okrugli stolovi, predavanja, simpoziji, radionice i izložbe. Pridružite nam se, budite organizator događanja kojima ćemo obilježiti stoljetnicu!

2019.
Studeni

Rimac Automobili

Sa zadovoljstvom pozivamo sve zainteresirane studente da se prijave na cjelodnevno druženje s Rimac Automobili ekipom!

2019.
Listopad

Časopis EGE i FSB - gotovo 30 godina zajedno!

Pridružite nam se u četvrtak u Velikoj vijećnici FSB-a kako bismo se zajedno osvrnuli na ključne trenutke koji su obilježili posljednjih nekoliko desetljeća naše suradnje!

Konferencija OBRAZOVANJE 4.0 - škola po mjeri industrije

CADCAM Grupa je u suradnji s FSB-om pokrenula ovu inicijativu kako bi širim društvenim inicijativama dala doprinos za unaprjeđenje obrazovanja, sprečavanju iseljavanja mladih ljudi i njihovu bolju pripremu za tržište rada

2019.
Svibanj

Pozivnica: putopisno predavanje ANDE

Pozivamo vas na putopisno predavanje pod nazivom „ANDE“ koje će se održati u utorak, 28. 05. s početkom u 12.00 sati u Velikoj vijećnici Fakulteta.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.