Događanja

Pozivnica: putopisno predavanje ANDE
Pozivnica: putopisno predavanje ANDE

Pozivnica: putopisno predavanje ANDE

Pozivamo vas na putopisno predavanje pod nazivom „ANDE“ koje će se održati u utorak, 28. 05. s početkom u 12.00 sati u Velikoj vijećnici Fakulteta.

Podijeli      

Pozivamo vas na putopisno predavanje pod nazivom „ANDE“ koje će se održati u utorak, 28. 05. s početkom u 12.00 sati u Velikoj vijećnici Fakulteta.

Prezentacijom će biti obuhvaćene sve države Latinske Amerike kroz koje se Ande protežu - Kolumbija, Ekvador, Bolivija, Peru, Čile i Argentina. Kroz fotografije i video snimke obrađeni su najzanimljiviji dijelovi Anda i njihovog stanovništva.

Na putovanje po Andama povest će vas prof. dr. sc. Srećko Švaić i prof. dr. sc. Javier Gonzales. Prof. Švaić pasionirani je putoholičar koji je bio na svim kontinentima osim Antarktika, a posebno je vezan za Južnu Ameriku i Ande. Prof. Gonzales je po struci arheolog i etnolog, specijalist za srednje Ande, inače Bolivijanac hrvatskog porijekla.

Prezentaciju „Ande“ realiziralo je Hrvatsko-hispansko društvo uz potporu Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

  • Pozivnica: putopisno predavanje ANDE  

    Prezentacijom će biti obuhvaćene sve države Latinske Amerike kroz koje se Ande protežu – Kolumbija, Ekvador, Bolivija, Peru, Čile i Argentina. Kroz fotografije i video snimke obrađeni su najzanimljiviji dijelovi Anda i njihovog stanovništva.

Pozivnica: putopisno predavanje ANDE Pozivnica: putopisno predavanje ANDE Pozivnica: putopisno predavanje ANDE Pozivnica: putopisno predavanje ANDE Pozivnica: putopisno predavanje ANDE Pozivnica: putopisno predavanje ANDE Pozivnica: putopisno predavanje ANDE Pozivnica: putopisno predavanje ANDE

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.