Događanja

Upiši se na FSB!

Upiši se na FSB!

Pokrenuli smo aktivnost "Upiši se na FSB" koja u mjesecu travnju započinje predstavljanjem Fakulteta u srednjim školama iz kojih dolaze mnogi naši studenti

Podijeli      

Povjerenstvo za odnose s javnošću pokrenulo je aktivnost "Upiši se na FSB" koja u mjesecu travnju započinje predstavljanjem Fakulteta u srednjim školama iz kojih dolaze mnogi naši studenti.

Prvo predstavljanje FSB-a zakazano je za 2. travnja u XV. gimnaziji, popularnom MIOC-u, nakon čega slijedi posjet X. gimnaziji (3. travnja) te Gimnaziji Lucijana Vranjanina (4. travnja).

U sklopu terenske nastave FSB će 9. travnja ugostiti učenike računalnih strojarskih tehničara 2. i 3. razreda Strojarske i prometne škole Varaždin kojima će biti predstavljene mogućnosti praktičnoga rada u nekoliko fakultetskih laboratorija.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.