Događanja

FSB TX tribina

FSB TX tribina

Pridružite nam se u što većem broju 12. ožujka 2019. godine u 12:00 sati, u Velikoj vijećnici Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu!

Podijeli      

U sklopu obilježavanja 100. godišnjice FSB-a, pozivamo vas 12. ožujka 2019. da nam se pridružite na prvoj FSB100 tribini na kojoj će tim studenata zrakoplovstva predstaviti svoj pobjednički projekt trenažnog zrakoplova - FSB TX, te podijeliti svoja iskustva sa sudjelovanja na SciTech Forumu u San Diegu početkom ove godine.

Već je poznato da je FSB TX projekt na AIAA (American Institute of Aeronautics and Astronautics) natječaju ocijenjen kao najbolji konceptualni projekt vojnog trenažnog zrakoplova. No, kakav je dodatni trud potom uložen u sam odlazak na SciTech Forum u San Diego - Kalifornija, te s kakvim su se sve izazovima naši studenti suočavali, financijske i logističke prirode, to sve možete čuti na ovoj tribini!

Dio programa rezerviran je i za predstavljanje nadolazećeg projekta Hrvatske udruge studenata zrakoplovstva, Air Cargo Challenge - ACC 2019 koji će se ove godine održavati u Stuttgartu, a na kojem naši studenti zrakoplovstva redovito postižu zapažene rezultate.

Pored predstavnika Uprave Fakulteta, očekuje se dolazak predstavnika ministarstava, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te kompanija i udruga zvučnih imena koje su podržale ovaj vrijedan projekt. Svi studenti i zaposlenici su dobrodošli! Više o FSB TX projektu možete pročitati na poveznici.

Stoga, pridružite nam se u što većem broju 12. ožujka 2019. godine u 12:00 sati, u Velikoj vijećnici Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.