Priče sponzora

Yazaki

Yazaki

Yazaki je dobavljač cjelovitih sustava: žičanih, električnih te podatkovnih proizvoda i rješenja za svih 10 najboljih svjetskih proizvođača automobila

Podijeli      

S više od 300.000 zaposlenika u 46 zemalja, Yazaki je 11. najveći svjetski dobavljač u automobilskoj industriji. Pruža kupcima korisničku podršku od početnih koncepata, do dizajna i razvoja za globalnu masovnu proizvodnju, uključujući servisnu uslugu dijelova nakon prodaje. Yazaki kao dobavljač cjelovitih sustava svojom kompetentnom stručnošću pomaže globalnim proizvođačima automobila u pokretanju elektrifikacije, povezivanju i samostalnoj integraciji.

Yazaki ima više od 75 godina iskustva u radu s ožičenjima, električnim i podatkovnim rješenjima te duboko razumijevanje globalnih automobilskih standarda. Pored sveobuhvatnog portfelja visokonaponskih proizvoda i sustava, posjeduje širok spektar visokonaponskih resursa za istraživanje i testiranje te opsežnu „additive“ proizvodnju kao i brze mogućnosti izrade prototipova.

Kao uistinu globalna tvrtka duboko ukorijenjena u japanskoj kulturnoj tradiciji i vrijednostima, Yazaki je pouzdan partner svojim kupcima. Također, zalaže se za očuvanje okoliša razvojem naprednih električnih komponenata za hibridna i električna vozila, promicanjem recikliranja i učinkovitom uporabom resursa.

Podružnica Yazaki Zagreb jedan je od regionalnih inženjerskih centara tvrtke, specijaliziranih za sastavne dijelove. Zapošljava oko 150 ljudi i raste. Centar nastavlja s razvijanjem svojih prototipova, testiranjem i validacijom automobilskih komponenata, razvojem visokonaponskih komponenata i automobilskih podataka, te naprednim inženjerskim aktivnostima.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.