Priče sponzora

Rimac Automobili

Rimac Automobili

Rimac Automobile osnovao je Mate Rimac 2009. godine, pretvarajući u garaži svoj prvi automobil u električni automobil koji je oborio nekoliko Guinness i FIA svjetskih rekorda

Podijeli      

Danas Rimac razvija i proizvodi ključne sustave za elektrifikaciju vozila za mnoge svjetske automobilske tvrtke, istodobno podižući standarde za električna vozila visokih performansi svojim vlastitim električnim hiperautomobilima.

Ovaj generator tehnoloških inovacija, sa sjedištem u Svetoj Nedelji, zapošljava oko 600 zaposlenika, s planovima za snažan rast i u budućnosti. Tvrtka je snažno vertikalno integrirana, s mnogim komponentama proizvedenima unutar tvrtke. Sljedeći izazov je narasti od proizvođača malih količina složenih električnih komponenti visokih performansi u etabliranog proizvođača Tier-1 razine velikih količina. Rimac u 2020., u postrojenjima koja se trenutno uspostavljaju, planira otvoriti nove proizvodne linije za proizvodnju velikih količina baterija, pogonskih sustava i automobila C_Two.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.