Priče sponzora

Poslovna grupa Auto Hrvatska

Poslovna grupa Auto Hrvatska

Poslovna grupa Auto Hrvatska po nazivu i načinu poslovanja sinonim je za sve što se u Hrvatskoj vezuje uz cestovna vozila i njihovo održavanje još od 1952. godine

Podijeli      

Uspješan razvojni put Poslovne grupe Auto Hrvatska nastavlja se zahvaljujući marljivosti, vještini, znanju, odgovornosti i odanosti izvrsnih zaposlenika i menadžera pod usklađenim upravljanjem izvršnih direktora.

Dosljedna primjena temeljnih načela i kriterija u poslovanju, uz nastavak ulaganja u poslovne kapacitete i razvoj ljudskih potencijala ključni su za kvalitetno poslovanje i kontinuirani razvoj Poslovne grupe Auto Hrvatska.

Načela društveno prihvatljivog i korisnog ponašanja savjesnog i urednoga gospodarstvenika bitno su obilježje u poslovanju i razvoju, uz povećanu pažnju razvoju sposobnosti zaposlenika i njihove trajne zainteresiranosti za sudbinu tvrtke.

Prihvaćanjem koncepta razvoja kojim, uz tradicionalnu trgovačku djelatnost, ključnu ulogu uvelike preuzima stručno i kvalitetno obavljanje servisne djelatnosti, zadržana dobit ostvarena u prethodnim razdobljima uložena je u izgradnju prodajno-servisnih centara. Time je ujedno stvorena teritorijalno razvijena, pokretljiva, ali i čvrsto povezana organizacija Poslovne grupe Auto Hrvatska, usmjerena pružanju visokokvalitetnih usluga putem moderno izgrađenih i suvremeno opremljenih prodajno-servisnih kapaciteta.

Ponosni na primjernu i plodnu suradnju s brojnim uglednim domaćim i inozemnim poslovnim partnerima i individualnim korisnicima roba i usluga, a iskazano povjerenje trudimo se opravdati i zadržati razvojem prodajno-servisne mreže i daljnjim podizanjem kvalitete obavljenih usluga.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.