Događanja

Moja alumni priča - Damir Vanđelić

Moja alumni priča - Damir Vanđelić

Savez društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu – Alumni UNIZG organizira predavanje pod nazivom Moja alumni priča koje će se održati u srijedu 13. studenoga 2019. u 16 sati u auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb.

Podijeli      

Alumnus Sveučilišta u Zagrebu Damir Vanđelić, diplomirani inženjer strojarstva i jedan od najistaknutijih menadžera u Hrvatskoj, prisjetit će se kratkih crtica iz svojih studentskih dana, govorit će o strojarstvu kao struci te se iz perspektive top menadžera osvrnuti na kvalitete koje studij daje mladim ljudima. O tome kako je strojarstvo utjecalo na razvoj njegove karijere te koja su znanja i vještine danas potrebne hrvatskom društvu, kao i o važnosti cjeloživotnog obrazovanja, poslušajte u razgovoru namijenjenom bivšim i sadašnjim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Predavanje se organizira povodom proslave 350. obljetnice Sveučilišta u Zagrebu i obilježavanja 100. godišnjice djelovanja Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Damir Vanđelić, diplomirani inženjer strojarstva, član uprave Adris grupe, predsjednik nadzornog odbora INA-e, predsjednik Savjeta HANFA-e i član Vijeća za domovinsku sigurnost rođen je 1968. godine u Zagrebu.                      

Studij strojarstva na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu završio je 1992. kao jedan od triju najboljih studenata svoje generacije, za što je dobio Medalju FSB-a te priznanje rektora Sveučilišta u Zagrebu kao najbolji student u ak. god. 1988./1989. MBA studij završio je 2008. na Sveučilištu Liverpool u Velikoj Britaniji. Dodatno se usavršavao na Institutu Brewing u Londonu (Institute of Brewing) i Sveučilištu Heriot Watt u Edinburgu.

Damir Vanđelić jedan je od najistaknutijih menadžera u Hrvatskoj. Karijeru je započeo u Plivi, bio je predsjednik Uprave Croatia osiguranja, direktor investicija Adris Grupe, tehnički direktor Zagrebačke pivovare te korporativni direktor investicija za središnju Europu 15 pivovara tvrtke Interbrew.

Na poveznici možete pročitati zanimljiv i inspirativan intervju s našim alumnijem Damirom Vanđelićem, objavljenim u Humans of FSB.

Moja alumni priča - Damir Vanđelić

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.