Događanja

FSB100: Sajam studentskih udruga

FSB100: Sajam studentskih udruga

Očekuje vas predstavljanje studentskih udruga i bogati program

Podijeli      

Na 3. sajmu studentskih udruga „UDRUŽI SE!“ studenti će moći dobiti informaciju kako se učlaniti u neku od studentskih udruga i na koji načim in članstvo može obogatiti studentski život.
Sajam studentskih udruga prošle je godine bio izuzetno živahan dio našeg cijelotjednog programa stoga s posebnim veseljem iščekujemo što nam je udruga SOME pripremila za 100. rođendan! Ovo što znamo, u utorak, 11. studenoga, u auli južne zgrade Fakulteta, okupit će se gotovo 20 studentskih udruga!

"UDRUŽI SE" je projekt u organizaciji udruge SOME. Cilj projekta je okupljanje što većeg broja studentskih udruga koje djeluju na Sveučilištu u Zagrebu - kako bi predstavili svoje projekte i rad.
Organiziran je u sklopu tjedna obilježavanja Dana Fakulteta.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.