Odjeci

Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100"

Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100"

Posebnim izdanjem stručnog časopisa EGE „FSB100“, svečano je obilježena suradnja ovog stručnog časopisa s Fakultetom strojarstva i brodogradnje koja neprekinuto traje već gotovo 30 godina.

Podijeli      

Na događaju koji je u Velikoj vijećnici okupio glavne aktere čije su priče i uspjesi godinama punile retke ovog časopisa, sudjelovalo je 50-ak eminentnih predstavnika gospodarstva i znanstvene zajednice.

Skup je moderirao izvršni urednik časopisa EGE, dipl. ing. Boris Labudović, a događaj su uvodno pozdravili dekan FSB-a, prof. dr. sc. Dubravko Majetić, te pomoćnik ministra Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zvonimir Novak koji je tom prilikom izjavio:
„Fakultet strojarstva i brodogradnje oduvijek je bio usredotočen na znanstveno-istraživačke aktivnosti, ali i predvodnik inovativnih proizvoda i ideja, kako u hrvatskom, tako i u svjetskom gospodarstvu. Posebno mi je drago što se Fakultet na natječaju „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga“ koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja, pojavljuje kao partner na čak šest projekata ukupne vrijednost gotovo 100 milijuna kuna, kao i što se kroz projekt „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“ pojavljuje kao pružatelj usluga kod pet korisnika. Siguran sam da će i financijska sredstva kroz projekte koje je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji s akademskom zajednicom pripremilo, u iznosu od gotovo milijardu kuna, značajno podići razinu ulaganja u istraživanje i razvoj te na taj način Hrvatsku staviti uz bok razvijenih europskih zemalja.“

Posebno izdvajamo inspirativno predavanje alumnija FSB-a, dipl. ing. Damira Vanđelića člana Uprave Adris grupe koji je dao pregled obnašanja dužnosti na brojnim menadžerskim pozicijama u najjačim hrvatskom kompanijama.

Ovim je skupom časopis EGE još jednom potvrdio svoju značajnu ulogu u promicanju tehničkih znanosti i visokog školstva.

Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100" Promocija posebnog izdanja časopisa EGE "FSB100"

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.